Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати
Your search results

Зрители пяха и танцуваха със звездите на „Банско бийт 2016“

Posted by admin on 21.07.2016
0

До късно след полунощ възторжени зрители пяха и танцуваха със звездите на „Банско бийт 2016“. Второто издание на фестивала за съвременна популярна музика събра и снощи на площада в Банско хиляди жители и гости на пиринския курорт.

Горещите емоции и енергия, бликащи от сцената, завладяха и публиката. С талант, популярни и обичани хитове и нови парчета поредната „буря“ от сцената под открито небе отново сътвориха, както и през първия ден на фестивала, добре познати имена от родната и европейската сцена. Звездите на „Банско бийт“ не се умориха да раздават и автографи и да се снимат с възторжените си почитатели.
Тийнейджърите от формация DA CLIQUE с танцово шоу дадоха старт на вечерта. Водещият Ненчо Балабанов „подгря“ публиката не само с шеги, но и с певчески талант.

После дойде ред на младите музиканти от NU/ANCE, които показаха защо стават все по-популярни и търсени. Градусът още повече се вдигна с изпълненията на поредното откритие на „Х-фактор“ – усмихнатата и чаровна Християна Лоизу, на неподражаемата Жана Бергендроф, на любимеца на младежката публика Криско. А черешката на тортата, както я представи и водещият Ненчо Балабанов, бе победителката в „Евровизия 2012“ – шведската попзвезда Лорийн. С нейните хитове в свежата юлска вечер прозвучаха и финалните акорди на „най-свежия“ фестивал в лятната културна програма на община Банско.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings