Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати
Your search results

Кариери

Добре дошли, за нас ще бъде удоволствие да бъдете част от екипа на Ексел Пропърти България!

Основана през 2007 год. Ексел Пропърти България има амбицията да привлече и задържи в състава си най-добрите млади специалисти в бизнеса с недвижими имоти. Хора амбициозни, с креативно мислене, мотивирани да изградят кариера в един от най-конкурентните и динамично променящи се отрасли на икономиката, а именно недвижимите имоти и продажба, менажиране и отдаването им под наем.

Успехът на кариерата в бизнеса с недвижими имоти до голяма степен се определя от фирмата и екипът, с който се работи. Независимо дали това е вашата първа или просто следваща стъпка в тази сфера, ние от Ексел Пропърти България приветстваме вашият интерес към нас и ще се постараем да Ви докажем, че сте направили правилен избор. Нашата репутация се гради на високите стандарти за качество на услугите, които сами сме си поставили и оценката на нашите многобройни клиенти през годините.

Всички сме убедени, че бизнесът с недвижими имоти е трудна работа. Ако имате късмет да започнете кариера в Ексел Пропърти България, вие може да бъдете сигурни в успеха. Всеки нов кандидат трябва да отговаря на специфични изисквания, ще премине през етап на обучение и изпитателен срок, полагане на изпит и анализ на постигнатите резултати.

Ние активно насърчаваме вътрешната конкуренция, като нашето убеждение е, че това стои в основата на успеха. Приоритет все пак за нас остава изграждането на перфектния отбор на Ексел Пропърти България. Нашите най-добри играчи в този отбор ще имат възможност да управляват собствен бизнес в рамките на бизнеса и да се наслаждават на своите успехи, като се стремят към висок стандарт и бърз растеж в сферата на недвижимите имоти в България. 

Бизнесът с недвижими имоти е една глобална индустрия, която продължава да се развива, бизнес сектор в който отдавна границите не съществуват. Възможностите за развитие са много, съществува широк спектър от услуги, в които Вие може да се специализирате: продажби, наеми, строителство и архитектура, управление на имоти и др. Ние от Ексел Пропърти България трябва да признаем, че работното време много често не е регламентирано, но ако не Ви харесва просто да стоите в офиса приковани към бюрото, това е кариерата от която имате нужда. Бизнесът с недвижими имоти не е просто работа, това е една силно социална среда, която ще Ви даде възможност да се наслаждавате на многобройни срещи и общуването с различни хора в реалността и Интернет пространството.

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ*

МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ (SALES MANAGER) – офис град София
КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (БРОКЕР) – офис град София
КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (БРОКЕР) – офис град Банско 
КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (БРОКЕР) – офис Курортен Комплекс Слънчев Бряг

Ексел Пропърти България дава шанс за професионална изява и развитие на амбициозни, отговорни и високомотивирани хора, които са готови да работят усърдно за успеха на компанията. Във връзка с разширяването на нашата дейност, ние каним в своя млад екип, целеустремени, позитивно мислещи личности за позицията БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:

Търговия с недвижими имоти, покупко-продажба и отдаване под наем;

– Набиране на оферти, проучване и анализ на тенденциите на пазара за недвижими имоти;

– Провеждане на огледи на предлаганите имоти и водене на преговори с клиентите;

– Поддържане на отношения с клиенти и привличане на нови;

– Бизнес-кореспонденция, телефония, e-commerce;

Маркетинг и реклама на недвижими имоти;

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТА:

– Да има професионален опит в работата с клиенти и воденето на преговори;

– Инициативна и мотивирана личност за постигане на високи професионални резултати;

– Готовност за работа в динамично променящите се условия в бранша;

– Коректност, комуникативност и умения за работа в екип;

ПРЕДИМСТВО ИМАТ КАНДИДАТИТЕ:

– С професионален опит в сферата на недвижимите имоти;

– Владеещи чужд език (английски, руски или др.);

– С добра компютърна грамотност;

– Завършили висше образование;

КОМПАНИЯТА ПРЕДЛАГА:

– Атрактивно заплащане, което е пряко обвързано с постигнатите резултати;

– Работа в динамична среда при ненормиран работен ден;

– Възможност за професионално развитие и кариера;

– Безплатно обучение и тренинги;

       *Моля, кандидатствайте за избраната от Вас работна позиция онлайн, като изпратите мотивационно писмо и автобиография (CV) с актуална снимка на и-мейл: info@excelproperty.biz

ВАЖНО: Само кандидатите, които изпратят всички посочени документи и отговарят на поставените изисквания, ще бъдат поканени на интервю! Конфиденциалността Ви е гарантирана и данните, които ни предоставяте, са под специална защита съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

Compare Listings