Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати
Your search results

Расте търсенето на луксозни имоти по Българското Черноморие

Posted by admin on 07.04.2014
0

Въпреки противоречивите сигнали на пазара за ваканционни имоти в България, които са свързани с кризата в Украйна и остатъчнинте ефекти от световната икономическа криза, Брокерите на недвижими имоти продължават да чертаят добри перспективи пред луксозните недвижими имоти…

Пазарът на луксозни жилища се възстановява по-бързо в сравнение с останалите сегменти в сектора Продължава раздвижването на пазара на луксозни жилища по Черноморието, а с това и цените на този тип имоти. Търсенето надвишава предлагането, твърдят брокери. Средните цени на къщи и апартаменти във високия сегмент в града и околните курорти най-често варират между 1300 и 1700 евро на кв. м, твърдят брокери, цитирани от TV7.

За клиентите на скъпи имоти обаче не цената е определяща при избора. Те се интересуват от инфраструктура, панорама, поддръжка, качество на предлаганите услуги и вътрешно оформление на интериорния дизайн. Според брокерите големият интерес от страна на чужди граждани към имоти по Черноморието е причина пазарът на луксозни жилища да се възстановява по-бързо в сравнение с останалите сегменти в сектора на недвижимите имоти. Интересът е предимно от руски граждани, а не от български купувачи.

Прочети повече на Profit.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings