Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати
Your search results

София: В сряда затварят Лъвов мост за 45 дни

Posted by admin on 30.05.2014
0

45 дни ще е затворен за движение Лъвов мост, докато бъде завършен ремонтът на моста, който трябва да го превърне в кръстовище на две нива.

Това съобщи зам.-кметът по транспорт Любомил Христов. Движението по Лъвов мост ще бъде спряно на 4 юни и ще бъде пуснато отново в средата на юли.

Част от трамваите ще се движат по ул. „Козлодуй“ до обръщалото в „Орландовци“, а друга част от маршрутите ще бъдат пренасочени по бул. Христо Ботев, обясни Христов. Колите ще се движат по бул. „Сливница“ и по ул. „Козлодуй“.

Подробности за промените в движението ще има в сайта на Столичната община, на Центъра за градска мобилност, както и на спирките на градския транспорт.

Продължава и ремонтът на бул. „Цариградско шосе“. Току-що положената нова настилка на бул. „Цариградско шосе“ при 4-ти километър в София се премахва от строителната фирма и ще бъде сменена с нова.

От 1 юни ремонт ще има и на надлеза към летището. Свободни за преминаване ще са платната, които се намират в южната част на моста т.е. от страната на ж.к. „Младост“. Ремонтните дейности ще започнат по северната част на моста, от страната на ж.к. „Дружба“.

Завършването на ремонта на моста на Четвърти километър закъснява с две седмици заради обилните дъждовете, обясни Христов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings