Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати
Your search results

София: Затварят цялото движение при Семинарията от 1 до 6 юли

Posted by admin on 24.06.2014
0

Кметът на София Йорданка Фандъкова и зам.-кметът по направление транспорт и транспортни комуникации Любомир Христов инспектираха напредъка на строително-ремонтните работи на кръстовището на две нива при „Семинарията“. Досега над 85% от дейностите по изграждането на кръстовището на две нива са приключени. Графикът на работите на изпълнение налага да се затвори цялото движение при Семинарията още веднъж – това ще стане от 1 до 6 юли.

Към момента са изградени новите инженерни съоръжения – нов водопровод и канал по бул. „Пейо Яворов“ и бул. „Стоян Михайловски“, тръбна мрежа, улично осветление и телефонизация, изпълнени са стоманобетонната конструкция на надлеза и подлеза под бул. „Пейо Яворов“ при ул. „Златовръх“ и в момента се изпълняват довършителните работи.

Положен е първият пласт асфалт на западното платно на бул. „Симеоновско шосе“ и на локалните платна на бул. „Пейо Яворов“. Изградена е тръбната мрежа и са монтирани стълбовете на уличното осветление.

Изпълнението на обекта трябва да приключи до 15 юли, като предстои да се довършва изпълнението на тротоарните конзоли на надлеза, да се положи хидроизолация върху надлеза, да се изгради уличното осветление по надлеза, както и завършващ пласт асфалтова настилка, монтаж на еластична ограда и шумозаглушителна ограда по надлеза. Ще бъде изградена светофарната уредба и положена маркировка.

Източник: http://infrastructure.bg/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings