Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати
Your search results

София: Нови промени в движението заради ремонта на Цариградско шосе

Posted by admin on 19.06.2014
0

Нова временна организация на движението влиза в сила във връзка с рехабилитацията на бул. „Цариградско шосе” от надлез над бул. „Д-р Г. М. Димитров” до надлез над бул. „Александър Малинов“, съобщиха от Столична община.

От 06.00 часа на 20.06.2014 г. до 24.00 часа на 17.07.2014 г. се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между надлеза над бул. „Д-р Г. М. Димитров” и ул. „Йерусалим”. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.

Пътната връзка от Площад на авиацията към бул. „Цариградско шосе” в посока изход остава отворена за движение само към тунела, водещ към ж.к. „Полигона”.

От 20.06.2014 г. до 17.07.2014 г.се променят и маршрутите на някои линии на градския транспорт. Променят се маршрутите на автобусни линии №№ 1, 3, 5, 6, 76, 204, 213, 505 и 604, както следва:

Автобусни линии № 1, 3, 5 и 6:

в посока метростанция „Цариградско шосе: от Площад на авиацията автобусите ще се движат в локалното платно на бул. „Цариградско шосе” до ул. „Йерусалим”, наляво по ул. „Йерусалим” и надясно по бул. „Цариградско шосе” по маршрутите си; в посока автостанция „Гео Милев” маршрутите не се променят. В променения участък автобусите ще спират на спирка „УМБАЛ Св. Анна” за тролейбусна линия № 5 и автобусна линия № 84 в локалното платно на бул. “„Цариградско шосе”.

Автобусни линии № 204, 505 и 604:

в посока ж.к. „Дружба” и парк-музей „Врана”: от спирка „Хотел Плиска” автобусите ще слизат на площад на Авиацията, движат се в локалното платно на бул. „Цариградско шосе” до ул. „Йерусалим”, наляво по ул. „Йерусалим” и надясно по бул. „Цариградско шосе” по маршрутите; в посока център маршрутите не се променят.

В променения участък автобусите ще спират на спирка „УМБАЛ Св. Анна” за тролейбусна линия № 5 и автобусна линия № 84 в локалното платно на бул. „Цариградско шосе”.

Автобусни линии № 76 и 213:

в посока ж.к. „Младост”: от спирка „Хотел Плиска” автобусите слизат на Площад на авиацията, движат се в локалното платно на бул. „Цариградско шосе” до пътния възел при бул. „Александър Малинов” и по дясната пътна връзка по бул. „Александър Малинов” по маршрутите;

в посока център маршрутите не се променят

В променения участък автобусите ще спират на спирка „УМБАЛ Св. Анна” за тролейбусна линия № 5 и автобусна линия № 84 в локалното платно на бул. “Цариградско шосе”; Автобусни линии № 305: в посока ж.к. Младост: от Площад на авиацията автобусите се движат в локалното платно на бул. „Цариградско шосе” до пътния възел при бул. „Александър Малинов” и по дясната пътна връзка по бул.„Александър Малинов” по маршрутите; в посока център маршрутът не се променя;

В променения участък автобусите ще спират на спирка с код 1193 “„УМБАЛ Св. Анна” за тролейбусна линия № 5 и автобусна линия № 84 в локалното платно на бул. “„Цариградско шосе”.

Автобусна линия № 306: в посока ж.к. „Младост“: от спирка „Хотел Плиска” автобусите слизат на Площад на авиацията, движат се в локалното платно на бул. „Цариградско шосе” до ул. „Йерусалим” и надясно по ул. „Йерусалим” по маршрута;

В променения участък автобусите ще спират на спирка „УМБАЛ Св. Анна” за тролейбусна линия № 5 и автобусна линия № 84 в локалното платно на бул. “„Цариградско шосе”.

Спирка „УМБАЛ Св. Анна” за тролейбусна линия № 5 и автобусна линия № 84 в локалното платно на бул. “„Цариградско шосе” ще бъде сигнализирана като двойна.

Източник: Profit.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings