БЕЗПЛАТНА ОЦЕНКА Добавете имот
БЕЗПЛАТНА ОЦЕНКА Добавете имот

Човешкият живот е наш приоритет! Бъдете отговорни! Останете вкъщи!

 • Приятели на Ексел Пропърти, светът вече е различен! Безпрецедентната ситуация в която ни постави глобалната пандемия от коронавирус COVID-19 ще ни накара да преосмислим целия си живот - от ежедневното си общуване и забавленията, до правенето на бизнес. Да си припомним някои човешки ценности като достойнство, чест и взаимно уважение, които бяха забравени в съвременния меркантилен свят. Ще ни се наложи да се подложим сами на изпитание, за да докажем, че можем да се погрижим за най-рисковата част от населението, нашите родители! Защото само заедно ще успеем да се преборим с този невидим враг, който вече е в дома ни - нашата родина България!!!

  Ние от Ексел Пропърти осъзнаваме, че темповете на разпространение на коронавируса COVID-19 изискват непопулярни мерки и твърдо подкрепяме всички действия на Оперативния щаб в лицето на генерал-майор Венцислав Мутафчийски. Единственият ефективен начин към момента за прекъсването на веригата на разпространение на вируса остава самоизолацията, за което се изисква огромна дисциплина и търпение! Напомняме на всички най-важните правила за превенция - висока лична хигиена, дезинфекция, използване на маски за лице, общуване от дистанция. Нашият екип е нашето семейство и с тази цел ние проведохме лични консултации с медицински лица, за да гарантираме неговата защита! Трябва откровено да споделим, че на този етап Витамин Ц и Д, пробиотиците и имуностимулаторите могат само да подобрят тонуса и да укрепят имунната система, без да Ви осигурят защита от коварния коронавирус COVID-19.
   

  Ексел Пропърти иска да увери всички свои клиенти и партньори, че настоящите ни политики и процедури са в съответствие с указанията за превенция, предоставени от Световната здравна организация и Оперативния щаб за борба с коронавируса в България. Ние сме готови да поемем своите бизнес рискове и да генерираме загуби, но да спасим човешки живот! Предвид кризисната обстановка и обявеното извънредно положение в България, въвеждаме режим на работа "домашен офис" - оставаме сигурни, но активни*: 

  ✅ всички членове на нашия екип ще работят на пълен работен ден, като можете да се свързвате с тях чрез имейл или директно по телефон;

  ✅ огледи на избраните от Вас имоти ще се реализират единствено чрез Интернет видео връзка на предварително съгласувано мобилно приложение;

  ✅  договори, споразумения и други документи ще се подписват само по електронен път;

  ✅  всички плащания ще се извършват по банков път;

  ✅  административните офиси ще остават недостъпни за външни лица;

  *сега е моментът да получите безплатна оценка на имота си без да напускате своя дом, изцяло онлайн

  Запазете спокойствие, само заедно ще успеем! Благодарим Ви за разбирането...

  И накрая, ще си позволим да цитираме част от думите на едно италианско момиче Антония Лонардо, думи, които заради своята истинност бяха по грешка приписани на папа Франциск:

  "Как всичко сегашно ще бъде спомен, но самата нормалност ще ни се стори неочакван и прекрасен подарък.
  Ще обикнем онова, което досега ни се струваше дреболия. Всяка секунда ще стане драгоценна.
  Къпането в морето, слънцето до късно вечер, залезите, виното, смехът.
  Отново ще се смеем заедно.
  Сила и смелост.
  Скоро ще се видим.“

  Екипът на Ексел Пропърти е на линия за Вас онлайн на https://excelproperty.bg/