€ 0 до € 150,000

Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати

Dolce Vita 2: Уникален комплекс на първа линия

€ 72,350
Favorite
Your search results

Overview

 • Updated On:
 • 3 септември 2021
 • 1 Спални
 • 1 Бани
 • 40 m2
 • Построен: 2009

Описание

Най-новото Ваканционно селище в Свети Влас се нарича **“Долче вита 2”**. Разположено е в южното регулационно разширение на Свети Влас на последното място на първа линия. Това е една от големите жилищни структури в района.

Комплексът има стратегическо положение сред околните подобни структури, тъй като се намира в непосредствена близост до морето, като високият терен дава прекрасен поглед към целия залив и Яхтеното пристанище – Свети Влас, което е с капацитет над 300 яхти е на не повече от 250м.

Имотът е разположен на първа линия до морето и е с ясно изразен наклон в южна посока. Помества се между 23 и 42 хоризонтал над морското равнище.

Градоустройственият модел е решен посредством П – образно композиране на архитектурни обеми със средна етажност, организирани около голям богато озеленен вътрешен двор, с басейни за възрасни и за деца. Добре ситуирани алпинеуми обогатяват зелените пространства.

Характерно за плановата схема е стъпаловидното развитието на жилищата по височина на полунива. От друга страна в екстериора сградите стъпаловидно следват наклона на терена.

Структурата, предназначена за обитаване се състои от осем сгради. В тях са разположени 172 апартаменти на площ от 40кв.м. до 450кв.м., структурирани по схеми за едно, дву, три, четиристайни жилища и мезонети. Някои жилищата са оформени като ателиета, с придадени към тях сауни, складове и други помощни помещения. Разпределенията са решени така, че дневните /при някои решения и една и повече спални/ да са ориентирани към морето.

В Сграда 3 апартаментите са 79 – 8 едностайни с квадратуре между 40 и 50кв.м., 61 двустайни от 45кв.м. до 80кв.м., 4 тристайни – от 90 до 120кв.м. и 3 мезонета с квадратура около 100кв.м

Жилищата в Сграда 4 са 39 броя – 29 двустайни – от 46 до 60кв.м., 5 двустайни между 62 и 86кв.м и 5 тристайни – от 95 до 99кв.м.

Сграда 5 разполага с 36 апартамента – 7 еднопространствени между 25кв.м и 62кв.м., 16 двустайни с големина от 52кв.м до 59кв.м., 4 двустайни 62кв.м – 80кв.м., 8 тристайни от 92кв.м. до 117кв.м. и един четиристаен мезонет от 139кв.м. с тераса от 168кв.м

Жилищата в Сграда 6 са 6 броя – 2 двустайни – от 59кв.м. до 61кв.м., 1 двустаен – 75кв.м. и 3 тристайни по 108кв.м. – 111кв.м.

Използван е естественият наклон на терена за изграждането на два реда полуподземни жилищни структури по протежение на южната регулационна линия на комплекса /Сгради 1, 2, 7 и 8/. Жилищата са 12 броя – 10 двустайни с големина 58-59кв.м. и 2 едностайни по 54кв.м. Тези обеми са защитени с най-съвременните топло и хидро изолационни материали. Южното изложение е изцяло остъклено и е с една единствена гледка – морето, слънцето, небето, луната, звездите …

Обслужването на комплекса е поместено в Сграда 4. Тук са предвидени помещения за охрана, за администратор и за управител на комплекса, камериерски офиси, сушилни, складове, машинни помещения и такива за главно ел.табло, както и други обслужващи помещения. Тук се намира и ресторанта на комплекса на площ от 390кв.м., с тераса 125кв.м.

Екстериорът, както и интериорът на сградата са издържани в съвременно звучене, като са използвани преобладаващо съвременни материали, като стъкло, алуминий, цветни бои и мазилки.

Фасадите ще бъдат обработени с гладка мазилка на минерална основа с цветове по мостра на проектанта. Дограмата ще бъде изпълнена от цветни алуминиеви профили. Парапетите на балконите ще бъдат от алуминий и стъкло и ще се изпълнят на височина 1,05 м над нивото на готовия под по детайл на проектанта.

Комплексът разполага с паркаместа за 66 автомобила, като 50 от паркоместата са покрити.

Целият Комплекс **“Долче вита 2”** е потънал в естествена зеленина, като са предвидени и някои екзотични дървесни видове, които ще обогатят местната флора и ще придадат на селището по-екзотичен вид..На определени места ще бъдат композирани атрактивни алпинеуми, съчетани с цветни композиции. Предвидените водни площи ще създадат допълнително уют и неповторимост на комплекса.

Алейната мрежа е развита в свободни пейзажни форми. Подобен композиционен подход е възприет и при структурирането на обемите и пространствата около водните площи, които представляват комбинация от правоъгълен плувен и полукръгъл детски басейни. Предвидени са съответните помещения за съоръженията обслужващи водните площи.

Достъпът до всяка сграда е пешеходен, посредством вътрешноалейна мрежа. На необходимите места ще се изградят рампи за детски и инвалидни колички.

Охраната и подръжката на комплекса, е поверена на най-добрите в бранша и е целогодишна.

1. Всеки от апартаментите може да бъде запазен с резервационна такса в размер на 2000 EUR (таксата не се връща при отказ на купувача). 2. Възможна е индивидуална схема на плащане след запитване. За подробности се обърнете към един от [брокерите на Ексел Пропърти](http://www.excelproperty.biz/bg/about/contacts)
Цена: € 72,350
Размер: 40 m2
Спални: 1
Бани: 1
Референтен номер: DG-DV2@462
Година на строителство: 2009
Property ID: 462
Дограма
PVC стъклопакет
Други характеристики
Асансьор
Външен басейн
Детски център
Охраняван портал
Парко-място
Пералня
Ресторант
Салон за красота
Супермаркет
Екстериорни характеристики
Декоративна мазилка
Декорация от камък
Дървена декорация
Топло-изолация
Тухла
Цимент/Бетон конструкция
Занимания наблизо
Водни спортове
Гмуркане
Картинг
Колоездене
Плаване
Плуване
Разходки
Риболов
Сърф
Тенис
Интериорни характеристики
MDF интериорни врати
Баня
Баня/Тоалетна
Вана
Душ-кабина
Климатик
Основни характеристики
Балкон / Тераса
Градина
Интернет
Кабелна / Сателитна ТВ
Локално отопление
Пентхаус
Последен етаж
Приземен етаж
Рецепция
Сервизно помещение
СОТ
Телефон
Удобства наблизо
Автобусна спирка
Аква парк
Дискотека
Казино
Кафене
Магазини
Медицински пункт
Нощни клубове
Поща
Ресторант
Супермаркет
Театър / Кино
Училище
Църква

Similar Listings

Апартамент
Активно

Двустаен имот, Свети Влас на метри от морето

€ 47,000
Предлагаме за продажба апартамент в жилищен комплекс Анна -Марина в курортния град Свети В [more]
Предлагаме за продажба апартамент в жилищен комплекс Анна -Марина в курортния град Свети Влас.  Обща площ на жилище [more]
1 1 53 m2details
Апартамент

Светлана Георгиева

Sales & Marketing Manager

Contact Me

Schedule a showing?
Call +359 (0) 878 607 782 WhatsApp
 • Смени валутата

 • Търсене

  € 0 до € 150,000

  Допълнителни филтри
 • Ипотечен калкулатор

Compare Listings

Светлана Георгиева