Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати

Стабилна двуетажна къща в китно селo край Пазарджи

€ 20,000
Favorite
Your search results

Overview

  • Updated On:
  • 3 септември 2021
  • 6 Спални
  • 150 m2

Описание

Предлагаме Ви един спокоен селски имот, намиращ се в чаровно селце в Южна България.Селото е разположено в разклонението на каналите на Чепинска река, в полите на западно родопския рид Каркария. Намира се в община Септември (на 6 км. от гр.Септември), област Пазарджик. Разположен е на 54 км. от втория по големина град в България и нейна културна столица-Пловдив и едва на 27 км. от прекрасния СПА курорт гр.Велинград.

Накратко имотът, намиращ се във спокойна вилна зона, се състои от двуетажна къща с обща застроена площ от 150 кв.м.(всеки етаж е с обща жилищна площ от 50 кв.м.) и двор с очарователна овощна градина с големина 600 кв.м.

На партерния етаж са разположени две стаи и коридор. Площта на първия етаж е равномерно разпределена между три стаи и коридор, а разположението на стаите на последния втори етаж е идентично с това на първия. Къщата е изцяло изградена от червени тухли, което я прави изключително надежна и структурно стабилна.

Градината е средно голяма и сравнително добре поддържана. Засадена е с различни плодни дръвчета. Имотът е в добро състояние. Възможни са някои вътрешни промени, в зависимост от индивидуалния вкус на клиента. Препоръчително е изграждането на вътрешна баня и тоалетна, тъй като на този етап такива няма, а тоалетната е външна. Къщата е сбнабдена с електричество, течаща вода и е свързана със септична яма.

В селото има възможност за развитие на алтернативен туризъм. Има прекрасни условия за риболовен туризъм, поради факта, че на баластиерата с 4 водоеми покрай Чепинска река риболовът е разрешен целогодишно. Друга възможност за развитие е селският и аграрният туризъм. Дворовете на това приятно селце изобилстват от плодове и зеленчуци.

1. Имотът може да бъде запазен с резервационна такса в размер на 2000 EUR (таксата не се връща при отказ на купувача). 2. Възможна е индивидуална схема на плащане след запитване. За подробности се обърнете към един от [брокерите на Ексел Пропърти](http://www.excelproperty.biz/bg/about/contacts)
Цена: € 20,000
Размер: 150 m2
Цена на кв.м.: € 133.33
Property Lot Size: 600 m2
Спални: 6
Референтен номер: VDOL-H@819
Property ID: 819
Дограма
Дървена двойна
Екстериорни характеристики
Каменна основа
Септична яма
Тухла
Цимент/Бетон конструкция
Занимания наблизо
Колоездене
Лов
Разходки
Риболов
Интериорни характеристики
Вътрешно стълбище
Основни характеристики
Градина
Локално отопление
Приземен етаж
Удобства наблизо
Автобусна спирка
Кафене
Магазини
Църква

Similar Listings

Къща / Вила
Продаден

Чудесна семейна къща,в отлично състояние,Паз...

€ 25,800
Тази прекрасна къща се намира в много актуален район в полите на красивата Родопа планина. [more]
Тази прекрасна къща се намира в много актуален район в полите на красивата Родопа планина. Селото е близо до култур [more]
Къща / Вила
Продаден

Просторна къща в тихо селце на 5 км от Пазар...

€ 30,300
Имаме удоволствието да Ви представим нашата следваща привлекателна оферта, която се намира [more]
Имаме удоволствието да Ви представим нашата следваща привлекателна оферта, която се намира в приятно селце, разполо [more]

Excel_Plovdiv

General Manager - Plovdiv Area

Contact Me

Уговорете среща?
Обади се WhatsApp
  • Смени валутата

  • Търсене

    Допълнителни филтри
  • Ипотечен калкулатор

Compare Listings

Excel_Plovdiv