Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати

Eдноетажна къща край Пазарджик на много добра цена

€ 8,000
Favorite
Your search results

Overview

  • Updated On:
  • 3 септември 2021
  • 2 Спални
  • 100 m2

Описание

Разположен в покрайнините на малко и спокойно селце в Южна България, този селски имот ви дава възможност да се насладите на един спокоен живот, дистанцирайки се от шумотевицата на големия град. Селото се намира на около 60 км. от втория по големина град в България, гр. Пловдив и на 31,5 км. от гр. Пазарджик. Селцето е разположено в подножието на Средна гора, като землището му обхваща част от т.нар. Ихтиманско-преходна планинска зона.

Имотът се състои от едноетажна къща с обща застроена площ от 100 кв.м. и градина с големина от 450 кв.м. Зоната на приземния етаж е разпределена между едно обширно мазе и стая. На първия етаж са разположени две стаи и свързващ ги помежду им коридор. Къщата е изградена от тухли и е сравнително стабилна. Нуждае се от ремонт и освежаване на всички стени и тавани, тъй като в момента имотът е необитаван. Необходимо е и изграждането на вътрешен санитарен възел и баня. Градината е малка и въпреки,че не е добре поддържана, има голям потенциал да се превърне в приятно място за отдих и почивка. За момента е засадена е с няколко плодни дръвчета и лозови насъждения.

Тъй като е доста малко, селцето е изключително тихо и спокойно. Регионът е благоприятен за развитието на лозарство и други земеделски култури- овощия и зеленчуци. Именно тук имате възможността да се насладите на чист въздух и спокоен начин на живот. Не пропускайте тази възможност на една изклюичително добра цена!

1. Имотът може да бъде запазен с резервационна такса в размер на 2000 EUR (таксата не се връща при отказ на купувача). 2. Възможна е индивидуална схема на плащане след запитване. За подробности се обърнете към един от [брокерите на Ексел Пропърти](http://www.excelproperty.biz/bg/about/contacts)
Цена: € 8,000
Размер: 100 m2
Цена на кв.м.: € 80.00
Property Lot Size: 450 m2
Спални: 2
Референтен номер: SL-H@821
Property ID: 821
Дограма
Дървена двойна
Други характеристики
Плодови дръвчета
Екстериорни характеристики
Мазилка
Септична яма
Тухла
Цимент/Бетон конструкция
Занимания наблизо
Катерене
Лов
Разходки
Риболов
Основни характеристики
Веранда
Градина
Локално отопление
Мазе
Приземен етаж
Удобства наблизо
Автобусна спирка
Кафене
Магазини
Църква

Similar Listings

Къща / Вила
Продаден

Чудесна семейна къща,в отлично състояние,Паз...

€ 25,800
Тази прекрасна къща се намира в много актуален район в полите на красивата Родопа планина. [more]
Тази прекрасна къща се намира в много актуален район в полите на красивата Родопа планина. Селото е близо до култур [more]
Къща / Вила
Продаден

Просторна къща в тихо селце на 5 км от Пазар...

€ 30,300
Имаме удоволствието да Ви представим нашата следваща привлекателна оферта, която се намира [more]
Имаме удоволствието да Ви представим нашата следваща привлекателна оферта, която се намира в приятно селце, разполо [more]

Excel_Plovdiv

General Manager - Plovdiv Area

Contact Me

Уговорете среща?
Обади се WhatsApp
  • Смени валутата

  • Търсене

    Допълнителни филтри
  • Ипотечен калкулатор

Compare Listings

Excel_Plovdiv