БЕЗПЛАТНА ОЦЕНКА Добавете имот
БЕЗПЛАТНА ОЦЕНКА Добавете имот

Кариери

 • Добре дошли, за нас ще бъде удоволствие да бъдете част от екипа на Ексел Пропърти България!

  Основана през 2007 год. Ексел Пропърти България има амбицията да привлече и задържи в състава си най-добрите млади специалисти в бизнеса с недвижими имоти. Хора амбициозни, с креативно мислене, мотивирани да изградят кариера в един от най-конкурентните и динамично променящи се отрасли на икономиката, а именно недвижимите имоти и продажба, менажиране и отдаването им под наем. 

  Успехът на кариерата в бизнеса с недвижими имоти до голяма степен се определя от фирмата и екипът, с който се работи. Независимо дали това е вашата първа или просто следваща стъпка в тази сфера, ние от Ексел Пропърти България приветстваме вашият интерес към нас и ще се постараем да Ви докажем, че сте направили правилен избор. Нашата репутация се гради на високите стандарти за качество на услугите, които сами сме си поставили и оценката на нашите многобройни клиенти през годините.

  Всички сме убедени, че бизнесът с недвижими имоти е трудна работа. Ако имате късмет да започнете кариера в Ексел Пропърти България, вие може да бъдете сигурни в успеха. Всеки нов кандидат трябва да отговаря на специфични изисквания, ще премине през етап на обучение и изпитателен срок, полагане на изпит и анализ на постигнатите резултати.

  Ние активно насърчаваме вътрешната конкуренция, като нашето убеждение е, че това стои в основата на успеха. Приоритет все пак за нас остава изграждането на перфектния отбор на Ексел Пропърти България. Нашите най-добри играчи в този отбор ще имат възможност да управляват собствен бизнес в рамките на бизнеса и да се наслаждават на своите успехи, като се стремят към висок стандарт и бърз растеж в сферата на недвижимите имоти в България. 

  Бизнесът с недвижими имоти е една глобална индустрия, която продължава да се развива, бизнес сектор в който отдавна границите не съществуват. Възможностите за развитие са много, съществува широк спектър от услуги, в които Вие може да се специализирате: продажби, наеми, строителство и архитектура, управление на имоти и др. Ние от Ексел Пропърти България трябва да признаем, че работното време много често не е регламентирано, но ако не Ви харесва просто да стоите в офиса приковани към бюрото, това е кариерата от която имате нужда. Бизнесът с недвижими имоти не е просто работа, това е една силно социална среда, която ще Ви даде възможност да се наслаждавате на многобройни срещи и общуването с различни хора в реалността и Интернет пространството.

  ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ*

  МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ (SALES MANAGER) – офис град София

  КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (БРОКЕР) – офис град София

  КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (БРОКЕР) – офис град Банско 

  КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (БРОКЕР) – офис Курортен Комплекс Слънчев Бряг

        Ексел Пропърти България дава шанс за професионална изява и развитие на амбициозни, отговорни и високомотивирани хора, които са готови да работят усърдно за успеха на компанията. Във връзка с разширяването на нашата дейност, ние каним в своя млад екип, целеустремени, позитивно мислещи личности за позицията БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

  ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:

  - Търговия с недвижими имоти, покупко-продажба и отдаване под наем;

  - Набиране на оферти, проучване и анализ на тенденциите на пазара за недвижими имоти;

  - Провеждане на огледи на предлаганите имоти и водене на преговори с клиентите;

  - Поддържане на отношения с клиенти и привличане на нови; 

  - Бизнес-кореспонденция, телефония, e-commerce; 

  - Маркетинг и реклама на недвижими имоти;

  ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТА:

  - Да има професионален опит в работата с клиенти и воденето на преговори;

  - Инициативна и мотивирана личност за постигане на високи професионални резултати;

  - Готовност за работа в динамично променящите се условия в бранша;

  - Коректност, комуникативност и умения за работа в екип;

  ПРЕДИМСТВО ИМАТ КАНДИДАТИТЕ:

  - С професионален опит в сферата на недвижимите имоти;

  - Владеещи чужд език (английски, руски или др.);

  - С добра компютърна грамотност;

  - Завършили висше образование;

  КОМПАНИЯТА ПРЕДЛАГА:

  - Атрактивно заплащане, което е пряко обвързано с постигнатите резултати;

  - Работа в динамична среда при ненормиран работен ден;

  - Възможност за професионално развитие и кариера;

  - Безплатно обучение и тренинги;

         *Моля, кандидатствайте за избраната от Вас работна позиция онлайн, като изпратите мотивационно писмо и автобиография (CV) с актуална снимка на и-мейл: info@excelproperty.biz

  ВАЖНО: Само кандидатите, които изпратят всички посочени документи и отговарят на поставените изисквания, ще бъдат поканени на интервю! Конфиденциалността Ви е гарантирана и данните, които ни предоставяте, са под специална защита съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).