1. Кои сме ние

Ексел Пропърти България е фирма, оперираща в сферата на недвижимите имоти, която предлага богат избор от имоти за продажба и отдаване под наем – селски къщи, ваканционни имоти нa българското черноморие, ски или спа курорти, голф вили, градски апартаменти, парцели в регулация, търговски имоти или ново строителство.

2. Какво правим

Ексел Пропърти България предоставя пълно обслужване в процеса на покупко-продажба на недвижима собственост – посредничество, оценка на имот, правни консултации, застраховки, обзавеждане, ипотеки и възможности за инвестиции в сектора на недвижимите имоти. Ние сме млади висококвалифицирани специалисти по недвижими имоти и гарантираме на клиентите качествено и професионално обслужване.

3. Нашата мисия

Ексел Пропърти България ви помага да намерите своя мечтан дом! Основните дейности на компанията са продажби, ремонт и управление на недвижими имоти. В зависимост от местоположението и вида на вашия жилищен или ваканционен имот, можете да го отдавате под наем и да имате добър гарантиран доход, който ще увеличава възвръщаемостта на капитала Ви. Моля, използвайте търсачката и разгледайте нашите имоти.

Ексел Пропърти България ЕООД ще ви посрещне като клиенти и ще Ви изпрати като приятели!

Ексел Пропърти България ООД е регистрирано в Търговския регистър на Министерството на правосъдието на Република България, с ЕИК: 175365900.

Успехът на Ексел Пропърти България ООД се основава на нашия опит и качеството на услугите. Ние концентрираме нашата работа в следните направления:

  • Търсене и намиране на недвижими имоти в зависимост от вашите предпочитания
  • Организиране на оглед на имот, транспорт
  • Консултиране във връзка с имота, правни консултации, преговори
  • Инвестиционно портфолио, съвместно предприятие с местна компания
  • Изграждане, ремонт и преустройство на имоти
  • Архитектурен и интериорен дизай, обзавеждане на имот
  • Управление и поддръжка на имота

Никога не е имало по-добро време, за да се купи изгодно имот в България!

Excel Property