Отзиви на наши клиенти

Николай Цветков - Five stars rating

Благодаря за професионализма и индивидуалното отношение на Димитрина Стойчева и екипа на компанията. При първата ни среща разбрах, че имам работа с професионалисти, които не само разбират от работата си, но влагат и много сърце в нея. Нивото е много високо! ПРЕПОРЪЧВАМ С ДВЕ РЪЦЕ!!

Златка Здравкова - Five stars rating

Закупихме апартамент в Банско чрез тази фирма. На абсолютно всички етапи, като се започне от първоначалния оглед, през всички формалности, въпроси, до издаване на нотариалния акт получихме пълно съдействия. Не просто професионализъм, но и човешко разбиране и лично отношение. Специални благодарности за Димитрина.

Емилиян Гагов - Five stars rating

Днес имах сделка, подготвена лично от брокер Димитрина Стойчева от агенция Ексел Пропърти. Искам да споделя, че съм невероятно доволен от отношението, вниманието и професионализма на дамата.

Кънчо Кънев - Five stars rating

Благодаря на целия екип Excel Property Bulgaria ,Юлия и Светлана са страхотни хора и професионалистки на който може да се има доверие. Ако решите да си закупите имот те са хората. Благодаря ви !!!!!!!!!!!

Емил Кръстев - Five stars rating

Благодарствено писмо.

Здравейте, бих искал да изразя благодарността си към компания Excel Property, за високия професионализъм, пълна подкрепа и лична ангажираност на служителя Ина Георгиева.

Благодарности!
Емил Кръстев

Стефка и Иван Георгиеви - Five stars rating

Благодаря ти за съдействието за пoкупката на нашия апартамент, благодаря ти, че ме запозна с толкова добри и отговорни към работата си хора, пожелаваме ти весели празници, много здраве, щастие и благополучие през Новата 2020 година!

Стефка и Иван

Венка Димитрова - Five stars rating

Здравейте Ина Георгиева,

Благодарим Ви много за компетентните и точни съвети по време на закупуването на апартамент в гр. Банско. Радваме се, че срещнахме брокер като Вас, който професионално и коректно ни водеше през цялото време към финала на сделката За нас, това е една дълго чакана покупка, която успяхме да осъществим и се радваме на сбъднатата си мечта. Благодарение на вашите усилия ние ще се радваме на най-подходящият апартамент за нас. Пожелаваме ви здраве, успех и благополучие. Хората, които срещате да са позитивни и добронамерени.

С уважение: Венка Димитрова