Добре дошли, за нас ще бъде удоволствие да бъдете част от екипа на Ексел Пропърти България!

Основана през 2007 год. Ексел Пропърти България има амбицията да привлече и задържи в състава си най-добрите млади специалисти в бизнеса с недвижими имоти. Хора амбициозни, с креативно мислене, мотивирани да изградят кариера в един от най-конкурентните и динамично променящи се отрасли на икономиката, а именно недвижимите имоти и продажба, менажиране и отдаването им под наем.

Успехът на кариерата в бизнеса с недвижими имоти до голяма степен се определя от фирмата и екипът, с който се работи. Независимо дали това е вашата първа или просто следваща стъпка в тази сфера, ние от Ексел Пропърти България приветстваме вашият интерес към нас и ще се постараем да Ви докажем, че сте направили правилен избор. Нашата репутация се гради на високите стандарти за качество на услугите, които сами сме си поставили и оценката на нашите многобройни клиенти през годините.

Всички сме убедени, че бизнесът с недвижими имоти е трудна работа. Ако имате късмет да започнете кариера в Ексел Пропърти България, вие може да бъдете сигурни в успеха. Всеки нов кандидат трябва да отговаря на специфични изисквания, ще премине през етап на обучение и изпитателен срок, полагане на изпит и анализ на постигнатите резултати.

Ние активно насърчаваме вътрешната конкуренция, като нашето убеждение е, че това стои в основата на успеха. Приоритет все пак за нас остава изграждането на перфектния отбор на Ексел Пропърти България. Нашите най-добри играчи в този отбор ще имат възможност да управляват собствен бизнес в рамките на бизнеса и да се наслаждават на своите успехи, като се стремят към висок стандарт и бърз растеж в сферата на недвижимите имоти в България.

Бизнесът с недвижими имоти е една глобална индустрия, която продължава да се развива, бизнес сектор в който отдавна границите не съществуват. Възможностите за развитие са много, съществува широк спектър от услуги, в които Вие може да се специализирате: продажби, наеми, строителство и архитектура, управление на имоти и др. Ние от Ексел Пропърти България трябва да признаем, че работното време много често не е регламентирано, но ако не Ви харесва просто да стоите в офиса приковани към бюрото, това е кариерата от която имате нужда. Бизнесът с недвижими имоти не е просто работа, това е една силно социална среда, която ще Ви даде възможност да се наслаждавате на многобройни срещи и общуването с различни хора в реалността и Интернет пространството.

Excel Property

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ*

МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ (SALES MANAGER) – офис град София   
КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (БРОКЕР) – офис град София   
КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (БРОКЕР) – офис град Банско    
КОНСУЛТАНТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ (БРОКЕР) – офис Курортен Комплекс Слънчев Бряг

Ексел Пропърти България дава шанс за професионална изява и развитие на амбициозни, отговорни и високомотивирани хора, които са готови да работят усърдно за успеха на компанията. Във връзка с разширяването на нашата дейност, ние каним в своя млад екип, целеустремени, позитивно мислещи личности за позицията БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:

Търговия с недвижими имоти, покупко-продажба и отдаване под наем;

– Набиране на оферти, проучване и анализ на тенденциите на пазара за недвижими имоти;

– Провеждане на огледи на предлаганите имоти и водене на преговори с клиентите;

– Поддържане на отношения с клиенти и привличане на нови;

– Бизнес-кореспонденция, телефония, e-commerce;

Маркетинг и реклама на недвижими имоти;

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТА:

– Да има професионален опит в работата с клиенти и воденето на преговори;

– Инициативна и мотивирана личност за постигане на високи професионални резултати;

– Готовност за работа в динамично променящите се условия в бранша;

– Коректност, комуникативност и умения за работа в екип;

ПРЕДИМСТВО ИМАТ КАНДИДАТИТЕ:

– С професионален опит в сферата на недвижимите имоти;

– Владеещи чужд език (английски, руски или др.);

– С добра компютърна грамотност;

– Завършили висше образование;

КОМПАНИЯТА ПРЕДЛАГА:

– Атрактивно заплащане, което е пряко обвързано с постигнатите резултати;

– Работа в динамична среда при ненормиран работен ден;

– Възможност за професионално развитие и кариера;

– Безплатно обучение и тренинги;

       *Моля, кандидатствайте за избраната от Вас работна позиция онлайн, като изпратите мотивационно писмо и автобиография (CV) с актуална снимка на и-мейл: info@excelproperty.biz

ВАЖНО: Само кандидатите, които изпратят всички посочени документи и отговарят на поставените изисквания, ще бъдат поканени на интервю! Конфиденциалността Ви е гарантирана и данните, които ни предоставяте, са под специална защита съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).