Ние от Ексел Пропърти България изградихме тази система за работа с партньори и съдружници защото вярваме, че това е една отлична възможност за гражданите и фирмите да увеличат приходите си като им предоставим най-добрите възможности в бизнеса с недвижимите имоти в България. В момента ние можем да Ви осигурим предлагане на имоти за продажба в над 65% от територията на страната – морски и ски, голф и спа, селски и градски имоти и др.

Асоциативен Партньор
Това ниво е за професионални брокери с добре установен бизнес в сферата на недвижимите имоти, които имат минимум 2 години търговски опит. Да се ползват с добро име в бизнеса на местно или национално ниво в страната от която са и да бъдат готови да инвестират средства от бюджета си в рекламата на нашите имоти. Партньорите в това ниво ще получат възможно най-добрите комисионни, в зависимост от поставените цели и постигнатите резултати като обем продажби.

Агент на имоти
Тази програма е подходяща както за професионалисти, така и за любители, хора които имат свои собствени уеб-страници, блог-ове или ползват безплатни уеб-сайтове, а може и малки локални печатни издания например. Това е още подходящо за хора без уеб-сайт, които просто желаят да използват техните лични комуникативни умения за да увеличат своите доходи и да започнат кариера в бизнеса с недвижими имоти. Нашите комисионни са индивидуални, гъвкави и се преразглеждат редовно в зависимост от продажбите и личните резултати.

Плащане за запитване
Тази програма е за уеб-разработчици, дизайнери на уеб-сайтове и специалисти в електронната търговия. Вземете неограничен брой оферти от нашата база данни, която се обновява ежедневно и ги поставете във Вашето уеб-пространтсво. Ние ще Ви заплатим по 5 Евро (без ДДС) за запитването на всеки реален клиент, който е проявил интерес към закупуването на недвижим имот в България, което ще получим чрез Вас и съответно ще потвърдим чрез обратна връзка по телефона и чрез и-мейл със самия клиент.

Партньори на Ексел Пропърти в страната и чужбина
РУСИЯ (Руска Федерация) – Асоциативен партньор

Сергей Вадимович Лавров

Адрес: ул. „Череповецкая“, дом 13, кв. 50, Москва

Телефон/Факс: +7 499 200 1106

Мобилен: +7 (8) 916 692 6881

И-мейл: s.lavrov@excelproperty.biz

Банер реклама: Банер с размер 220×88 пиксела
За тези които са се фокусирали към изграждането и развиването на имиджа на своята фирма в интернет пространството, макар и тя да не е в областта на недвижимите имоти, ние предлагаме банер реклама! Размерът и ТОП разположението на банера гарантират отлична видимост и висока ефективност. Ако все още не сте убедени, ето Ви няколко довода за това:

– Интернет е най-бързо развиващата се медия в момента;

– Лесно можеш да таргетираш рекламата си;

– Можеш лесно да проследиш ефективността й;

Цена: 120 лева с ДДС (за 1 месец)