Ексел Пропърти България е уникална агенция за недвижими имоти със седалище в България и офиси в София, Банско и Слънчев Бряг, предлагаща имоти за стилен живот и отдих в целия свят. Ние имаме значителен опит с чуждестранни и местни собственици на недвижими имоти, и огромна база с клиенти желаещи да закупят или наемат имот. Нашата репутация се дължи на отличната работа, честност, коректност и високо качество на услугите! Млад и амбициозен екип, с креативно мислене е в основата на този успешен бизнес модел!

Предлагаме две основни възможности за работа с Ексел Пропърти България при продажба или отдаване под наем на недвижими имоти:

1. Ексклузивен агент (Exclusive agent)

Организиране на масивна рекламна кампания в Интернтет пространството, печатни издания, външна дисплейна реклама и т.н., която е пряко насочена към продажбата на конкретния имот. Правна защита и пълно съдействие от началния етап на изготвяне на офертата, консултации, организиране на огледи и подготовка на документи до финализирането на сделката. Тези права се предоставят на агенцията от собственика на недвижимия имот за определен период от време, в който ние се ангажираме да реализираме сделка.

2. Мулти-агент (Multi-agent)

Собственикът на недвижимия имот си запазва правото сам да рекламира и предлага имота или да използва услугите на други агенти за недвижими имоти за тази цел. При условията на работа като неексклузивен агент ние пристъпваме към методите на традиционната продажба или отдаване под наем на имота, на принципа на директната конкуренция при условие на предлагане на най-изгодна цена, като при този метод не се ангажираме пряко със срок за реализиране на сделка. Този процес може да отнеме няколко месеца, дори година.

БЪРЗА ПРОДАЖБА НА ИМОТИ! ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ! УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ!

Моля, запознайте се с първите три начални стъпки, които ще направим за да реализираме успешна сделка с Вашия недвижим имот:

1. Оценка на имот, консултации

Оценка на имот, консултации – БЕЗПЛАТНА ОЦЕНКА НА ИМОТА, според моментното състояние на пазара за недвижими имоти. Консултации относно пазарната стойност и цената на която да се продава или отдава под наем имота в зависимост от конкретните нужди или желанието за бърза сделка. Изграждане на маркетингова стратегия за реализация. Срещу допълнително заплащане, лицензиран Оценител може да изготви официален писмен доклад за определяне пазарната стойност на имота.

2. Изготвяне на оферта

Основен принцип в нашата работа е ЛИЧНО да се запознаваме с всеки имот, който рекламираме и предлагаме на пазара, за да осигурим по-качествени услуги и да сме в позиции да дадем гаранции на нашите бъдещите клиенти. Съставянето на офертата включва изчерпателно професионално описание на характеристиките на имота на 3 езика (Български, Английски, Руски), качествени дигитални снимки и видео клип, архитектурен чертеж на имота, които ще бъдат изготвени от водещия агент. Този агент по недвижими имоти ще работи персонално с Вас и Вашата оферта.

3. Реклама на имота

Публикуване на офертата във фирмения уеб-сайт: www.ExcelProperty.bg, който със своето качество отговаря на най-добрите световни практики и утвърдени стандарти в бизнеса с недвижими имоти – подробно текстово описание на характеристиките на имота на различни езици, галерия с неограничен брой снимки, видео клип, стрийт-вю и архитектурен чертеж. Публикуване на офертите във водещите български Интернет портали за недвижими имоти и в няколко от водещите международни директории за имоти. Директни реклами в най-популярните Интернет търсачки. Реклама в специализирани печатни издания за имоти в България и чужбина. Външна дисплейна реклама, отпечатване на фирмени каталози, брошури и дипляни, които ние разпространяваме. Включване на имота в седмичния информационен бюлетин на компанията, чрез който всички клиенти от нашата база с данни се запознават с новите оферти. Промотиране на офертите в нашите профили на най-популярните социални мрежи FaceBook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest и видеоканала YouTube. Разпространение на имота в нашата партньорска мрежа в България и по света.

Можете да се свържете с ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ БЪЛГАРИЯ, като използвате един от следните методи!

Ексел Пропърти България не биха предоставили или продали Вашите имена, телефонни номера и електронни адреси на която и да е друга фирма или организация. Ние лично ще отговорим на всяко ново съобщение, обикновено в рамките на 24 часа. Понякога електронната поща може да бъде филтрирана или отчетена като “spam”, моля да ни уведомите при положение, че не получите отговор от нас. Ако обаче, вие искате да Ви добавим към нашия списък с клиенти и да получавате информация за всички нови оферти, отговарящи на Вашите специфични изисквания и предпочитания, моля попълнете формата по-долу и ние ще се радваме да Ви известяваме за подходящи за Вас недвижими имоти за продажба или отдаване под наем.

Офис в София

Адрес: бул. "Черни връх" 190, вх. В, ап. 206, София 1407, България    
Тел/Факс: 02 97 33 111    
Моб: 0878 60 77 22    
E-mail: sofia@excelproperty.biz    
Skype: excel.property.sofia

Офис в Банско

Адрес: ул. Пирин 117, комплекс Тодорини кули (срещу хотел Кемпински), Банско 2770, България  
Тел/Факс: 02 97 33 111    
Моб: 0878 60 77 22    
E-mail: sofia@excelproperty.biz    
Skype: excel.property.sofia

Офис в Слънчев Бряг

Адрес: Хотел „Кубан“, Блок Б, офис #6 (срещу Хотел „Бор“), Слънчев бряг 8240, България    
Тел/Факс: 0554 2 40 64   
Моб: 0878 60 77 82
E-mail: seaside@excelproperty.biz
Skype: excel.property.seaside

Контактна информация

Адрес: бул. "Черни връх" 190, вх. В, ап. 206, София 1407, България
Телефон: +359 877 60 77 33
Имейл: info@excelproperty.biz

КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?