Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати
Your search results

Каква е пазарната цена в момената, на моя имот в Банско?

Posted by admin on 04.12.2019
0

Когато назрее  продажбата на недвижим имот, основният въпрос, който си задава всеки един собственик е:

„Каква е пазарната цена в момената, на моя имот в Банско?“

Моето име е Георги Пенев (Управител на Агенция за недвижими имоти Ексел Пропърти), при запитване от Ваша страна „Колко струва моя имот в Банско в момента?“, ще получите компетентен и професионално обоснован отговор в рамките на 24 часа, абосолютно БЕЗПЛАТНО, без никакви допълнителни такси и задължения!

Аз и моят екип имаме повече от 14 години професионален опит в сферата с недвижими имоти! Познаваме в детайли пазара на недвижими имоти в района на Банско и Разлог!

Как се оценява имот в Банско?

Ако сте собственик на имот (апартамент) за продажба в Банско, процеса за продажба стартира с ОЦЕНКА на ИМОТА! Услугата, която предлагаме абсолютно БЕЗПЛАТНО е съобразена с най – иновативните, световни стандарти и тенденции в он – лайн бизнеса с недвижими имоти!

Предлагаме две основни опции:

(Лично запознаване и посещение на имота в Банско)

–          При тази опция продавача осигорява достъп до имота му и наш експерт по недвижими имоти лично посещава имота, прави професионални снимки, запознава се с всички подробности в комплекса (сградата) в, който се намира апартамента;

(Он – лайн Оценка или Ориентировъчна цена)

–          Когато собственик на имот в Банско избере да се възползва тази опция, нашите експерти ще направят подробен анализ на търсенето, предлагането и реално сключените сделки в района (комплекса или сградата) в Банско, в който се намира имота и ще изпратим Ориентировъчна цена на имота (ръфли прайс)

Вижте повече тукhttps://bulgarianpropertiesvaluation.com/

Като цяло, продажната цена е баланс, получен чрез аналогия на разглеждане на цени и оценка на подобни недвижими имоти в Банско и Разлог, в контекста на моментните пазарни условия.

Три са най-често прилаганите методи за оценка на недвижим имот: Метод на разходите, Метод на приходите, Метод на пазарните аналози

Ако трябва да бъда по – конкретен, основните фактори, които оказват влияние върху оценката на имот в Банско са следните:

  1. Локация – Това е основния фактор, който рефлектира върху ценообразуването на всеки един имот в Банско. По – високи цени поддържат имотите в непосредствена близост до начална станция ски лифта в Банско! Купувачите (инвеститорите) на имоти в Банско предпочитат да инвестират точно в имоти с такава локация. Също така другата предпочитана локация купувачите на имоти в Банско е около стария център на града (така наречената градска част в Банско, ул. Пирин и ул. Гоце Делчев).
  2. Комплекса (сгарадата) в, която се намира имота – Също основен фактор при формирането на оценката на имот в Банско. Когато имота се намира в добре поддържан комплекс в професионално управляван комплекс, годишната такса поддръжка е разумна и целево разходвана, това са предпоставки за по – висока оценка на вашият имот в Банско. Ако имота се намира в неподдържан комплекс не работещи Спа център, басейн, ресторант и т.н. (не функциониращи услуги), висока годишна такса поддръжка, това са фактори и обстоятелства, които рефлектират върху по – ниската оценка.
  3. Обзаведен или необзаведен (естествено е добре обзаведени имоти да имат по – висока оценка от необзаведените или частично обзаведени).
  4. Моментно състояние (Ако имота се намира в неподдържана сграда, най – вероятно ще има проблем в неговото състояние, теч, влага, нужда от пребоядисване и т.н. , това задължително рефлектира върху по –ниската оценка, защото ще е необходимо да се направят разходи върху за отстраняването на проблемите и въвеждането на имота в нормално състояние, предпочитано от купувачите на имоти в Банско)

Всеки един продавач на имот в Банско има различна нужда и нагласа за времето на реализация на продажбата на имота му. Някои клиенти имат  спешна нужда от бърза продажба , за този тип клиенти нашата компания е разработила иновативни он лайн платформи и ноу хау на работа.  Ние Продаваме имоти в Банско в рамките на 30 работни дни. За повече информация, моля направете запитване!

Вижте повече тукhttps://cash4bulgarianproperties.com/

В заключение – трябва да се знае, че най-важното условие, което може да гарантира високото качество и прецизност на оценката на недвижимия имот в Банско, е наличието на актуална информация за пазара на имоти в Банско и Разлог, опита и компетентността на оценителя.

Вижте повече тук: https://banskopropertiesvaluation.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings