Отварят тунела на магистрала Струма край Железница през февруари

Ски пистите на Банско и плажовете на Бяло море ще се приближат с един час след пускането на ключов участък от магистрала „Струма“, който се очаква да бъде готов другия месец, пише „Телеграф“. Отсечката от Благоевград до Симитли, която включва и най-дългия пътен тунел у нас (б.р., „Железница“ – 2...

Покупка на имот в Банско: зимния рай на България

Банско е един от най-популярните зимни курорти в България, което го прави идеално място за инвестиция в имот. Чарът на стария град, модерните ски условия и разнообразието от спа и ресторанти, привличат туристи от цял свят.

Инвестиции в недвижими имоти в Слънчев бряг: ваканционни мечти

Слънчев бряг е един от най-популярните морски курорти в България, разположен на брега на Черно море. Със своите километри от златисти плажове, кристално чисто море и множество развлечения, този курорт привлича гости от цял свят.

Как да изберем идеалното жилище в Банско за вашите нужди

Банско е един от най-популярните зимни курорти в България, предлагащ отлични условия за зимни спортове, красива природа и множество културни и исторически забележителности. В тази статия ще разгледаме как да изберете идеалното жилище в Банско, което да отговаря на вашите нужди и предпочитания.

10 причини да инвестирате в апартамент в Слънчев бряг

Слънчев бряг е една от най-популярните курортни дестинации в България и Европа, привличащо милиони туристи всяка година. Инвестициите в недвижим имот в този район могат да се окажат изключително добра инвестиция. В тази статия ще разгледаме 10 причини, поради които да инвестирате в апартамент в Слънчев бряг.