Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати

VIP комплекс на първа линия в Свети Влас

€ 72,247
Favorite
Your search results

Overview

 • Updated On:
 • 3 септември 2021
 • 1 Спални
 • 1 Бани
 • 37 m2
 • Построен: 2008

Описание

Ваканционно селище “**Бадемите**” е разположено е на първа линия в южното регулационно разширение на Свети Влас. Комплексът се намира на не повеце от 300м от Яхтено пристанище „Марина Диневи” – Свети Влас, което е с капацитет над 300 яхти, от които 25 с дължина 25м.

Градоустройственият модел е решен посредством композиране на на две сгради в горния и долния край на парцела. Пространството между двата архитектурни обема е богато озеленено и обогатено с алпинеум, като в средната му част е басейна за възрасти и за деца.

Структурата, предназначена за обитаване се състои от две сгради. В тях са разположени 51 апартаменти на площ от 32кв.м. до 82кв.м., структурирани по схеми за едно, дву и тристайни жилища. Плановите схеми на жилищата са решени така, че дневните /при доста решения и една и повече спални/ да са ориентирани към морето.

Жилищата в Сграда 1 са 26 – 16 двустайни – от 48кв.м. до 58кв.м., 10 тристайни – от 72кв.м до 82кв.м.

Жилищата в Сграда 2 са 25 – 1 едностаен апартамент с площ от 32 кв.м., 16 двустайни – от 48кв.м. до 58кв.м., 9 тристайни – от 72кв.м до 82кв.м. В западния край на сградата е проектиран кафе-аператив, в който са предвидени и маси за билярд.

Комплексът разполага с паркаместа за 16 автомобила.

Целият Комплекс “**Бадемите**” е потънал в естествена зеленина, като са предвидени и някои екзотични дървесни видове, които ще обогатят местната флора и ще придадат на селището по-екзотичен вид..На определени места ще бъдат композирани атрактивни алпинеуми, съчетани с цветни композиции.

Предвидените водни площи ще създадат допълнително уют и неповторимост на комплекса.

При разработката на жилищните структури и пространства, проектантът се е стремил да пресъздаде атмосферата на старата българска архитектура.

Характерните за този период просторни тераси над първия етаж, тесни прозорци, големи стрехи, еркери към улиците и двора, високи каменни зидове и кули, дървени порти, парапети и стълбища, са съблюдавани при изграждането на архитектурния образ на селището. Многоетажните обеми са “разкъсани” чрез степенуване на различни материали /неформатиран градешки камък, контрастно очертани дървени елементи, гладка бяла мазилка/, покриви на различни нива, начупване на конфигурацията, редуване на издадени и вдадени пространства и други архитектурни способи, които придават на архитектурната композиция многоплановост, характерна за старата българска архитектура.

Фасадите ще бъдат обработени с гладка бяла мазилка на минерална основа и обрамчени с оцветени в кафяво контрастно очертани дървени елементи. Цоклите, първите, а някъде и вторите етажи ще бъдат обработени с покритие от неформатиран градешки камък. Покривите ще бъдат покрити с керемиди, наподобяващи старата българска едноулучна керемида. Дограмата ще бъде изпълнена от цветни алуминиеви профили. Парапетите на балконите ще бъдат от дърво и ще се изпълнят на височина 1,05 м над нивото на готовия под по детайл на проектанта. Всички дървени елементи ще бъдат задължително обработени със съвременни специални негорими грундове и финишни покрития.

Алейната мрежа е развита в строго геометрични форми. Подобен композиционен подход е възприет и при структурирането на водните площи, които представляват комбинация плувен и детски басейни. Предвидени са съответните помещения за съоръженията обслужващи водните площи.

Достъпът до всяка сграда е пешеходен, посредством вътрешноалейна мрежа. На необходимите места ще се изградят рампи за детски и инвалидни колички.
Охраната на комплекса, е поверена на най-добрите в бранша и е целогодишна.

Жилищата в комплекс “**Бадемите**” се предлагат в изпълнение “до ключ”. Съобразявайки се с личните си представи за дом, вие можете да изберете сами качествените материали за довършване на жилището, като теракот, цветове на стените, обзавеждене на санитерните помещения. По ваше желание можем да поемем инсталацията на климатик, както и цялостната мебелировка. На всеки апартамент е осигурена кабелна телевизия.

Съчетанието на морски и планински въздух, липсата на промишлени предприятия; близостта на гр.Несебър, признат от UNESCO за световен паметник на културата; удобните комуникации; възможността за селски, ловен, риболовен, винен и горски туризъм, прави това място уникално в световен мащаб.

1. Възможна е индивидуална схема на плащане след запитване. 2. Всеки от апартаментите може да бъде запазен с резервационна такса в размер на 2000 евро (таксата не се връща при отказ на купувача).
Цена: € 72,247
Размер: 37 m2
Цена на кв.м.: € 1952.62
Спални: 1
Бани: 1
Референтен номер: DG-BAD@220
Година на строителство: 2008
Property ID: 220
Дограма
PVC стъклопакет
Други характеристики
Външен басейн
Детски център
Охраняван портал
Парко-място
Ресторант
Екстериорни характеристики
Декоративна мазилка
Декорация от камък
Дървена декорация
Топло-изолация
Тухла
Цимент/Бетон конструкция
Занимания наблизо
Водни спортове
Гмуркане
Езда
Колоездене
Плаване
Плуване
Разходки
Риболов
Сърф
Тенис
Интериорни характеристики
MDF интериорни врати
Баня/Тоалетна
Душ-кабина
Климатик
Основни характеристики
Балкон / Тераса
Градина
Интернет
Кабелна / Сателитна ТВ
Локално отопление
Последен етаж
Приземен етаж
Рецепция
Сервизно помещение
СОТ
Телефон
Удобства наблизо
Автобусна спирка
Дискотека
Казино
Кафене
Магазини
Медицински пункт
Нощни клубове
Поща
Ресторант
Театър / Кино
Училище
Църква

Similar Listings

Просторен апартамент в комплекс с Марина Вю ...

€ 93,000
Отличен за отдаване под наем.
Отличен за отдаване под наем.
2 2 112 m2детайли
Апартамент
Активно

Апартаменти за продажба в модерен комплекс Х...

€ 77,219
Жилищен комплекс Хелиос се намира в курортния град Свети Влас, сградата се състои от 5 отд [more]
Жилищен комплекс Хелиос се намира в курортния град Свети Влас, сградата се състои от 5 отделни блока с индивидуални [more]
1 1 84 m2детайли

Светлана Георгиева

Sales & Marketing Manager

Contact Me

Уговорете среща?
Обади се +359 (0) 878 607 782 WhatsApp
 • Смени валутата

 • Търсене

  Допълнителни филтри
 • Ипотечен калкулатор

Compare Listings

Светлана Георгиева