Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати

Бутиков комплекс в Свети Влас

€ 84,475
Favorite
Your search results

Overview

 • Updated On:
 • 3 септември 2021
 • 1 Спални
 • 1 Бани
 • 56 m2
 • Построен: 2008

Описание

Ваканционно селище „Арена“ е разположено в южното регулационно разширение на Свети Влас. Това е една от най-големите жилищни структури в района.
Комплексът има стратегическо положение сред околните подобни структури. Той се намира в непосредствена връзка с Яхтено пристанище „Марина Диневи“ – Свети Влас, което е с капацитет над 300 яхти.

Градоустройственият модел е решен посредством свободно композиране на архитектурни обеми с различна височина около богато озеленени вътрешни пространства, обогатени с алпинеуми.

Поради голямата си дължина (335 м.), комплекс „Арена“ е условно разделен на две части, като в средната му част е ситуирана обществената част, обслужваща комплекса.

Структурата, предназначена за обитаване се състои от дванадесет сгради – по шест в южната и северната част на парцела. В тях са разположени 197 апартаменти на площ от 22кв.м. до 193 м², структурирани по схеми за едно, дву, три, четири и петстайни жилища и мезонети. Някои жилища са оформени като ателиета, с придадени към тях сауни, складове и други помощни помещения. Разпределенията са решени така, че дневните /при някои решения и една и повече спални/ да са ориентирани към морето.

Общественият център, който се намира в средата на селището е означен като Сграда 7 и съдържа : Открит амфитеатър, SPA център, фитнес, дискотека, зала за игри, супермаркет, детски център, наблюдателница, както и обслужващите ги помощни и складови помещения.

Непосредствено над обществената сграда ще бъде изграден източно-православен храм, разполагащ с хор и крипта, обозначени като Сграда 8.

Между Общественият център и криптата на източно – православния храм ще бъде изграден един ред магазини тип бутици, църковен магазин, книжарница и вестникопродавница и други нехранителни магазини. Поради факта, че този пасаж ще бъде изграден под земята се налага осветяване на пространството със стъклени куполи.

Комплексът разполага с паркоместа за 75 автомобила, които са разположени в горната му половина.

Целият Комплекс „Арена“ е потънал в естествена зеленина, като са предвидени и някои екзотични дървесни видове, които ще обогатят местната флора и ще придадат на селището по-екзотичен вид. На определени места ще бъдат композирани атрактивни алпинеуми, съчетани с цветни композиции. Предвидените водни площи ще създадат допълнително уют и неповторимост на комплекса.

При разработката на жилищните структури и пространства, проектантът се е стремил да пресъздаде атмосферата на старата българска архитектура. Характерните за този период просторни тераси над първия етаж, тесни прозорци, големи стрехи, еркери към улиците и двора, високи каменни зидове и кули, дървени порти, парапети и стълбища, са съблюдавани при изграждането на архитектурния образ на селището. Многоетажните обеми са „разкъсани“ чрез степенуване на различни материали (неформатиран градешки камък, контрастно очертани дървени елементи, гладка бяла мазилка), покриви на различни нива, начупване на конфигурацията, редуване на издадени и вдадени пространства и други архитектурни способи, които придават на архитектурната композиция многоплановост, характерна за старата българска архитектура.

Фасадите ще бъдат обработени с гладка бяла мазилка на минерална основа и обрамчени с оцветени в кафяво контрастно очертани дървени елементи. Цоклите, първите, а някъде и вторите етажи ще бъдат обработени с покритие от неформатиран градешки камък. Покривите ще бъдат покрити с керемиди, наподобяващи старата българска едноулучна керемида. Дограмата ще бъде изпълнена от цветни алуминиеви профили. Парапетите на балконите ще бъдат от дърво и ще се изпълнят на височина 1,05 м над нивото на готовия под по детайл на проектанта. Всички дървени елементи ще бъдат задължително обработени със съвременни специални негорими грундове и финишни покрития.

Жилищата в комплекс „Арена“ се предлагат в изпълнение „до ключ“.

Съобразявайки се с личните си представи за дом, вие можете да изберете сами качествените материали за довършване на жилището, като теракот, цветове на стените, обзавеждене на санитарните помещения. По ваше желание можем да поемем инсталацията на климатик, както и цялостната мебелировка. На всеки апартамент е осигурена кабелна телевизия.

**Схема на плащане*:** 1. Първа вноска: 30% - при подписване на Предварителен Договор 2. Втора вноска: 30% - на Кота Било 3. Трета вноска: 30% - при завършване на обекта 4. Четвърта вноска: 10% - при получаване на Нотариален Акт
Цена: € 84,475
Размер: 56 m2
Цена на кв.м.: € 1508.48
Спални: 1
Бани: 1
Референтен номер: DG-ARE2@6
Година на строителство: 2008
Property ID: 6
Дограма
PVC стъклопакет
Други характеристики
Асансьор
Външен басейн
Лоби бар
Охраняван портал
Парко-място
Ресторант
Спа център
Фитнес
Екстериорни характеристики
Дървена декорация
Каменна ограда
Каменна основа
Мазилка
Нов керемиден покрив
Тухла
Цимент/Бетон конструкция
Занимания наблизо
Водни спортове
Гмуркане
Голф
Езда
Катерене
Колоездене
Плаване
Плуване
Разходки
Риболов
Сърф
Тенис
Интериорни характеристики
Баня/Тоалетна
Вана
Душ-кабина
Кухненски уреди
Основна баня
Трапезария
Основни характеристики
Балкон / Тераса
Градина
Интернет
Кабелна / Сателитна ТВ
Локално отопление
Пентхаус
Приземен етаж
Сервизно помещение
СОТ
Таван
Телефон
Удобства наблизо
Автобусна спирка
Дискотека
Кафене
Магазини
Медицински пункт
Поща
Ресторант
Театър / Кино
Църква

Similar Listings

Просторен апартамент в комплекс с Марина Вю ...

€ 93,000
Отличен за отдаване под наем.
Отличен за отдаване под наем.
2 2 112 m2детайли
Апартамент
Активно

Апартаменти за продажба в модерен комплекс Х...

€ 77,219
Жилищен комплекс Хелиос се намира в курортния град Свети Влас, сградата се състои от 5 отд [more]
Жилищен комплекс Хелиос се намира в курортния град Свети Влас, сградата се състои от 5 отделни блока с индивидуални [more]
1 1 84 m2детайли

Светлана Георгиева

Sales & Marketing Manager

Contact Me

Уговорете среща?
Обади се +359 (0) 878 607 782 WhatsApp
 • Смени валутата

 • Търсене

  Допълнителни филтри
 • Ипотечен калкулатор

Compare Listings

Светлана Георгиева