Допълнителни филтри
Намерихме 0 резултата. Виж всички резултати

Очарователен планински имот!

€ 25,300
Favorite
Your search results

Overview

  • Updated On:
  • 3 септември 2021
  • 4 Спални
  • 130 m2

Описание

Този привлекателен планински имот е разположен в невероятните Родопи. Селото се намира на около 58 км. от Пловдив, а Лъки е на 8 км. от него. Имотът се състои от двуетажна къща с обща площ 130 кв.м., една външна постройка и двор от 810 кв.м.
* **Първи етаж**: Тук се намира коридор, който води към две добре оразмерени стаи. Настилката е циментова, стените са каменни, а дограмата е дървена. Външно стълбище води към по-горния етаж.
*** Втори етаж**: Още един коридор тук свързва четири стаи и една тераса, която разкрива спиращи дъха гледки към планинските върхове и склонове.

Къщата е стабилна, но има нужда от някои ремонти като: направа на вътрешна баня и тоалетна и освежаване на интериора. Налични са електричество и вода (вън и вътре в къщата). Канализацията минава под улицата, която води до имота и той трябва само да бъде свързан с нея. Дворът е засаден с плодни дръвчета и е отлично място за почивка и наслаждаване на възхитителната заобикаляща природа.
Селото е средно голямо и предлага на жителите си най-необходимите удобства като: магазини, кафене, църква, а също и редовен автобусен транспорт до околните населени места.
Районът е подходящ за излети, бидейки много живописен, той предразполага към уединение, спокойствие и пълноценна почивка.

Цена: € 25,300
Размер: 130 m2
Цена на кв.м.: € 194.62
Property Lot Size: 810 m2
Спални: 4
Референтен номер: BP991@719
Property ID: 719
Дограма
Дървена двойна

Similar Listings

Къща / Вила
Активно

Семейна къща в прекрасно село, на 13км. от П...

€ 60,000
Хубав имот в прилично състояние, разположен в центъра на приятно и приветливо село, само н [more]
Хубав имот в прилично състояние, разположен в центъра на приятно и приветливо село, само на13км от град Пловдив. Гр [more]
3 1 220 m2детайли
Къща / Вила
Продаден

Новопостроена къща на 15 км от Пловдив!

€ 54,000
Тази чудесна новопостроена къща очаква своите нови собственици. Имотът е разположен в спок [more]
Тази чудесна новопостроена къща очаква своите нови собственици. Имотът е разположен в спокойно, малко село, на окол [more]
3 2 200 m2детайли

Excel_Plovdiv

General Manager - Plovdiv Area

Contact Me

Уговорете среща?
Обади се WhatsApp
  • Смени валутата

  • Търсене

    Допълнителни филтри
  • Ипотечен калкулатор

Compare Listings

Excel_Plovdiv